Marko Rodić

osnivač i predsednik Udruženja Music Harmony

Zaslužan za dolazak Rockschool-a u Srbiju, te aktivno zastupanje ovog eminentnog ispitnog odbora u našoj zemlji . Muziku vidi kao univerzalan jezik bez žanrovskih podela, što i potvrđuje aktivnim učešćem kako u rok muzici, tako i u klasičnim horskim i kamernim ansablima. Odlikuju ga snažne organizacione sposobnosti, ali i veliko iskustvo u pedagoškom radu sa decom. Predavač na smerovima gitara i pevanje.

Nadica Vukosavljev

S’ obzirom da je kod nas od samih početaka 2011. godine, sa pravom možemo pričati o najiskusnijoj MH profesorki. Odlikuje je velika metodičnost u radu, upućenost u tematiku i poznavanje literature, a o načinu rada i pedagogiji govori veliki broj nagrada koje su njeni učenici osvojili na domaćim i međunarodnim takmičenjima iz umetničke muzike. Puno ulaže vremena i truda u svakog pojedinačnog polaznika.

Ištvan Čik

Od svojih prvih pojavljivanja 1995. godine na muzičkoj sceni Novog Sada skreće na sebe pažnju izraženom individualnošću i kreativnošću i od starta biva predodređen za muzički žanr u kome se njegova ličnost i kreativnost najbolje iskazuju, a to je džez i ostali vidovi improvizovane muzike. U njegovim rukama bubnjevi prestaju da budu samo ritmički instrument, on muziku svira i oblikuje kao melodičar.

Andrijana Tatić

Završava studije muzičke pedagogije na Akademiji umetnosti u Novom Sadu. S obzirom da je i sama kao mala pohađala muzičko zabavište, smatra da je znanje koje deca steknu od nas jednako onom koje mi možemo da steknemo od njih. Deci pristupa sa puno razumevanja, empatije i poverenja, kako na smeru klavira, tako i na solfeđu i muzičkom zabavištu.

Marina Dubravac

Master teoretičar umetnosti, odsek muzička pedagogija. Iako mlada, Marina je radila u velikom broju osnovnih i muzičkih škola u Novom Sadu i okolini, a tokom obrazovanja bila je dobitnik stipendija na svim nivoima. Vredna, posvećena i pedantna, svoje navike tokom školovanja prenosi i na svoje polaznike, koje sem redovnih učeničkih obaveza vodi i na takmičenja iz klasične muzike.

Marija Ilijč

Završava studije muzičke pedagogije na Akademiji umetnosti u Novom Sadu. Tokom studiranja ostvarila je izuzetne uspehe na takmičenjima klavira, učesnik je u raznim muzičkim projektima i koncertima i aktivan je član horova. Vrlo motivisana u radu sa decom, pozivu pedagoga pristupa odgovorno, stručno, požrtvovano i sa puno ljubavi.