Marko Rodić- pevanje, gitara

osnivač i predsednik Udruženja Music Harmony

Zaslužan za dolazak Rockschool-a u Srbiju, te aktivno zastupanje ovog eminentnog ispitnog odbora u našoj zemlji . Muziku vidi kao univerzalan jezik bez žanrovskih podela, što i potvrđuje aktivnim učešćem kako u rok muzici, tako i u klasičnim horskim i kamernim ansablima. Odlikuju ga snažne organizacione sposobnosti, ali i veliko iskustvo u pedagoškom radu sa decom. Predavač na smerovima gitara i pevanje.

Nadica Vukosavljev- solfeđo, klavir, harmonika

S’ obzirom da je kod nas od samih početaka, sa pravom možemo pričati o najiskusnijoj MH profesorki. Odlikuje je velika metodičnost u radu, upućenost u tematiku i poznavanje literature, a o načinu rada i pedagogiji govori veliki broj nagrada koje su njeni učenici osvojili na domaćim i međunarodnim takmičenjima iz umetničke muzike. Puno ulaže vremena i truda u svakog pojedinačnog polaznika.

anđelko banić- muzička produkcija

Novosadski multiinstrumenalista koji svira klavir, bubnjeve, gitaru i harmoniku. Poznat je po sviranju u bendovima Rammstein Tribute i Justin Case. Studijsko iskustvo je stekao u novosadskom studiju Do re mi, a od skoro je otvorio svoj vlastiti Uptown studio u Sremskoj Kamenici gde je snimao mnoge lokalne bendove kao što su: Sans, New Mythology, Third Gallery, Veliki brat, Wolfshunger, Ognjena kočija i Ground Zero. Predavač na kursu Muzičke Produkcije u našem Udruženju.

Andrijana Tatić- solfeđo, klavir, zabavište

Završava studije muzičke pedagogije na Akademiji umetnosti u Novom Sadu. S obzirom da je i sama kao mala pohađala muzičko zabavište, smatra da je znanje koje deca steknu od nas jednako onom koje mi možemo da steknemo od njih. Deci pristupa sa puno razumevanja, empatije i poverenja, kako na smeru klavira, tako i na solfeđu i muzičkom zabavištu.

igor havran- violina

Od svoje sedme godine uči svirati violinu. Novosadsku Akademiju umetnosti završava u klasi prof. Roberta Lakatoša, prethodno završivši prve dve godine kod prof. Marka Josifoskog. Dobitnik je nagrada na republičkim takmičenjima, kao i na Takmičenju mladih talenata Gvarnerijus. Nastupa redovno u zemlji i inostranstvu, kao član orkestara i kao koncertmajstor. Pedagoškim radom se bavi od 2015. godine, a usavršavao se na majstorskim kursevima kod prof. Dejana Mihailovića, Ivane Aćimovski Leoša Čepickog i Igora Kuretia. 

JOVANA POPOVIĆ- PEVANJE, klavir, SOLFEĐO

Završava studije muzičke pedagogije na Akademiji umetnosti u Novom Sadu. Sem formalnog muzičkog obrazovanja, Jovana je pevala u većem broju rok, pop i džez sastava potvrđujući maksimu naše škole: i klasika i rok. Osvajač je nagrada na takmičenjima iz solo pevanja, te je i aktivan član horova. Vrlo motivisana u radu sa decom, pozivu pedagoga pristupa odgovorno, stručno, požrtvovano i sa puno ljubavi.