Marko Rodić- pevanje, gitara, ukulele

osnivač i predsednik Udruženja Music Harmony

Zaslužan za dolazak Rockschool-a u Srbiju, te aktivno zastupanje ovog eminentnog ispitnog odbora. Muziku vidi kao univerzalan jezik bez žanrovskih podela, što potvrđuje aktivnim učešćem kako u rok muzici, tako i u klasičnim ansablima i solo nastupima. Odlikuju ga snažne organizacione sposobnosti, ali i veliko iskustvo u pedagoškom radu sa decom (od 2004. god). Prvi je licencirani ispitivač na polju popularne muzike na tlu jugoistočne Evrope, a sa bendom New Mythology ima izdat album “Svojim putem” (2020.,Hardwired Records) na kome je ko-autor muzike i aranžmana.

Nadica Vukosavljev- solfeđo, klavir, harmonika

S’ obzirom da je kod nas od samih početaka, sa pravom možemo pričati o najiskusnijoj MH profesorki. Odlikuje je velika metodičnost u radu, upućenost u tematiku i poznavanje literature, a o načinu rada i pedagogiji govori veliki broj nagrada koje su njeni učenici osvojili na domaćim i međunarodnim takmičenjima iz umetničke muzike. Puno ulaže vremena i truda u svakog pojedinačnog polaznika.

anđelko banić- muzička produkcija

Novosadski multiinstrumenalista koji svira klavir, bubnjeve, gitaru i harmoniku. Poznat je po sviranju u bendovima Rammstein Tribute i Justin Case. Studijsko iskustvo je stekao u novosadskom studiju Do re mi, a od skoro je otvorio svoj vlastiti Uptown studio u Sremskoj Kamenici gde je snimao mnoge lokalne bendove kao što su: Sans, New Mythology, Third Gallery, Veliki brat, Wolfshunger, Ognjena kočija i Ground Zero. Predavač na kursu Muzičke Produkcije u našem Udruženju.

Andrijana Tatić- solfeđo, klavir, zabavište

Završava studije muzičke pedagogije na Akademiji umetnosti u Novom Sadu. S obzirom da je i sama kao mala pohađala muzičko zabavište, smatra da je znanje koje deca steknu od nas jednako onom koje mi možemo da steknemo od njih. Deci pristupa sa puno razumevanja, empatije i poverenja, kako na smeru klavira, tako i na solfeđu i muzičkom zabavištu.

tetiana holdakovska – violina

Muzičku akademiju u klasi violine Tanja je završila u svojoj matičnoj zemlji, Ukrajini. Njeno obrazovanja odlikuje veliki broj nagrada i individualnih i orkestarskih nastupa koje je imala tokom studiranja. Nakon toga, dobija neverovatnu priliku da obiđe svet svirajući na prekookeanskim brodovima umetničku i popularnu muziku za kompanije Balance Entertainment i Princess cruises. Sada je u Srbiji, željna da svoje znanje i iskustvo podeli sa našim polaznicima.

marta zlatković- flauta

Student flaute na Akademiji umetnosti u Novom Sadu. Dobitnik velikog broja nagrada na domaćim i internacionalnim muzičkim takmičenjima, a sem toga Oktobarske nagrade grada Jagodine i Vidovdanske nagrade grada Niša za sjajne rezultate na svim nivoima obrazovanja. Vrlo motivisana za rad sa decom, pozivu pedagoga pristupa odgovorno, stručno, požrtvovano i sa puno ljubavi. Željna da flautu učenicima približi ne samo kroz umetničku muziku, već i kroz modernije muzičke žanrove.

jovana Nedeljković- pevanje, klaviR, solfeđo

Nakon završenih studija etnomuzikologije na novosadskoj Akademiji umetnosti, Jovana stiče veliko izvođačko iskustvo u okviru sastava Bilbil, Ambrozija i Hercenšlus, gde je imala prilike da učestvuje i u studijskom radu. Njena velika ljubav je folklor, gde je od malih nogu učila o našem nasleđu, ali je poslednjih godina bila i vokalni pedagog u mnogobrojnim KUD-ovima po Vojvodini. Radila je i u Muzičkoj školi u Subotici, a sem muzike gaji i interesovanje ka jogi i pilatesu. 

TOMISLAV MIJAT- BUBNJEVI

Student udaraljki na Akademiji Umetnosti u Novom Sadu. Poseduje mnogobrojne prve nagrade na domaćim i internacionalnim takmičenjima, kao solista i član orkestara. Sem sviranja udaraljki kao klasičnog instrumenta, Tomislav nastupa aktivno kao bubnjar sa popularnim bendovima u Novom Sadu i šire. U pedagoškom smislu uživa raditi sa decom, pogotovo mlađeg uzrasta i prenošenju znanja na početnom i srednjem nivou sviranja ovog divnog udaračkog instrumenta.

sanja rodić- klavir, joga, reiki

Kao osnivač i idejni tvorac Music Harmony, Sanja je master klavira (Akademija Umetnosti u Novom Sadu), te je mentor našim predavačima klavira od početka rada Udruženja. Sem svoje ekpertize u umetničkim disciplinama, Sanja je Reiki učitelj i instruktorka Joge, potvrđujući time koliko stvari u životu mogu i trebaju biti povezane, vodeći u harmoničan i skladan odnos. Sledeći ovu maksimu nastao je i  naziv naše škole. Ukoliko želte da povežete zdrav život i umetnost, ova predavačica je pravo rešenje za vas.