HUMANITARNA JESEN 2020

POMAŽEMO DOK UČIMO DA SVIRAMO!

MUSIC HARMONY je odlučio da pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija na jedan vrlo zanimljiv i koristan način. Postižemo dvostruku dobrobit- onu plemenitu za naše najmlađe, i muzičku za naše nove polaznike.

 

U ponudi su sledeći kursevi:

  • flauta
  • violina
  • muzička produkcija
  • bubnjevi
  • harmonika
  • klavir
  • pevanje

 

Za koga su namenjeni?

Za sve ljude dobre volje koji bi da pomognu dok uče nešto lepo i korisno.

 

Termini održavanja i cena?

Satnice se dogovaraju sa predavačima. Cena jednog Kursa iznosi 6.000din. Časovi se održavaju jednom nedeljno po 45min, a sva nastava je individualna.

 

Da li postoje dodatni uslovi i da li moram nastaviti sa školovanjem nakon humanitarnog meseca?

Apsolutno ne, niste u obavezi da nastavljate dalje. Suština ove akcije je da se nekome pomogne.

 

Kome mogu da pomognem upisom ovog Kursa?

Škola će da uplati 2.000din za dete po Vašem izboru pri humanitarnoj organizaciji koju sami izaberete.

 

Do kada su prijave?

Tokom celog novembra, a nastava se mora završiti najkasnije do 25.12.

 

Kako da se prijavim?

Popunjavanjem Formulara i slanjem na našu mejl adresu skolamuzikens@gmail.com . Formular možete preuzeti ispod:

Preuzmi formular

Ko su predavači?

Violina: Igor Havran – Od svoje sedme godine uči svirati violinu. Novosadsku Akademiju umetnosti završava u klasi prof. Roberta Lakatoša, prethodno završivši prve dve godine kod prof. Marka Josifoskog. Dobitnik je nagrada na republičkim takmičenjima, kao i na Takmičenju mladih talenata Gvarnerijus. Nastupa redovno u zemlji i inostranstvu, kao član orkestara i kao koncertmajstor. Pedagoškim radom se bavi od 2015. godine, a usavršavao se na majstorskim kursevima kod prof. Dejana Mihailovića, Ivane Aćimovski Leoša Čepickog i Igora Kuretia. 

 

Produkcija: Anđelko Banić – Novosadski multiinstrumenalista koji svira klavir, bubnjeve, gitaru i harmoniku. Poznat je po sviranju u bendovima Rammstein Tribute i Justin Case. Studijsko iskustvo je stekao u novosadskom studiju Do re mi, a od skoro je otvorio svoj vlastiti Uptown studio u Sremskoj Kamenici gde je snimao mnoge lokalne bendove kao što su: Sans, New Mythology, Third Gallery, Veliki brat, Wolfshunger, Ognjena kočija i Ground Zero. Predavač na kursu Muzičke Produkcije u našem Udruženju.

 

Harmonika i klavir: Nadica Vukosavljev – S’ obzirom da je kod nas od samih početaka, sa pravom možemo pričati o najiskusnijoj MH profesorki. Odlikuje je velika metodičnost u radu, upućenost u tematiku i poznavanje literature, a o načinu rada i pedagogiji govori veliki broj nagrada koje su njeni učenici osvojili na domaćim i međunarodnim takmičenjima iz umetničke muzike. Puno ulaže vremena i truda u svakog pojedinačnog polaznika.

 

Flauta: Marta Zlatković – Student flaute na Akademiji umetnosti u Novom Sadu. Dobitnik velikog broja nagrada na domaćim i internacionalnim muzičkim takmičenjima, a sem toga Oktobarske nagrade grada Jagodine i Vidovdanske nagrade grada Niša za sjajne rezultate na svim nivoima obrazovanja. Vrlo motivisana za rad sa decom, pozivu pedagoga pristupa odgovorno, stručno, požrtvovano i sa puno ljubavi. Željna da flautu učenicima približi ne samo kroz umetničku muziku, već i kroz modernije muzičke žanrove.

 

Pevanje: Mihal Labat – Nakon 4 godine turneja širom sveta i pevanja u velikom broju zemalja, Mihal se vraća u Music Harmony da nastaviti raditi na vokalnom smeru koji je u njegovom periodu beležio velike uspehe i sjajne nastupe. Mihal je diplomirao na Akademiji Umetnosti u Novom Sadu, a sem pedagoškog rada veoma je prisutan i na autorskoj muzičkoj sceni sa svojim neverovatnim vokalno-instrumentalnim sastavom NOMOS. Njihovo izdanje Feel možete svakako poslušati na YT i socijalnim mrežama, te uveriti se u vokalne sposobnosti našeg vokalnog predavača.

 

Bubnjevi: Tomislav Mijat-  Student udaraljki na Akademiji Umetnosti u Novom Sadu. Poseduje mnogobrojne prve nagrade na domaćim i internacionalnim takmičenjima, kao solista i član orkestara. Sem sviranja udaraljki kao klasičnog instrumenta, Tomislav nastupa aktivno kao bubnjar sa popularnim bendovima u Novom Sadu i šire. U pedagoškom smislu uživa raditi sa decom, pogotovo mlađeg uzrasta i prenošenju znanja na početnom i srednjem nivou sviranja ovog divnog udaračkog instrumenta.